Over ons

Euroliften is een onderdeel van Eurotrapliften BV. Wij zijn een middelgroot bedrijf met gedreven mensen die een mooi product maken van goede kwaliteit. Iedereen bij ons heeft zijn eigen specialiteit om met elkaar er voor te zorgen dat we tevreden klanten hebben. Door middel van korte lijnen werken wij snel en efficiënt.

Euroliften is opgericht in 1997 en bestaat dus al 25 jaar. Euroliften is begonnen in Lijnden, verhuisd naar Zwanenburg maar zit nu inmiddels in Aalsmeer. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

In 2012 heeft Erik Joost van Tol het bedrijf overgenomen van Dhr. Leo Moorman. Erik Joost heeft in de jaren 90 ook gewerkt voor Euroliften en is dus ook bekend met de liften vanaf de eerste uitvoering. Na vele jaren gewerkt te hebben in andere technische bedrijven is hij weer terug gekomen bij Euroliften en heeft het bedrijf overgenomen. Om op de toekomst voorbereid te zijn is het bedrijf toen ook verhuisd naar Aalsmeer.

We hebben een eigen werkplaats waar de meeste liften worden gemaakt. Ook zijn wij dealer van een aantal liften die gemaakt worden in  Oostenrijk. Hierdoor hebben wij een breed assortiment en dus ook veel mogelijkheden om de liften te bouwen naar wensen van de klant en/of gebruiker.

Voor onderhoud en storingen beschikken wij over een eigen 

Omdat de samenleving erg snel veranderd, groeien en ontwikkelen wij mee. Zo hebben we speciale fietsliften ontwikkeld voor de zware elektrische fietsen. Met nog een aantal ontwikkelingen op stapel hopen wij eerdaags ons assortiment nog verder uit te breiden.

Heeft u vragen of zit u met een probleem, bel of mail gerust of wij een oplossing voor u hebben of kunnen maken.