Nieuwe liften

Omdat geen trap of situatie gelijk is, komen we voordat er een offerte gemaakt kan worden bij u langs. Dan nemen we door wat uw wensen zijn en kijken wij wat de mogelijkheden zijn. Er worden een aantal maten opgenomen zodat onze tekenaar goed kan kijken of alles past. Als de tekening klaar is wordt deze samen met de offerte naar u gestuurd. Wanneer deze akkoord zijn gaan wij de lift in productie nemen. Zodra de productie klaar is nemen wij contact op om een afspraak te maken voor het plaatsen. Afhankelijk van het soort lift zijn wij 1 à 2 en soms meer dagen bezig met het installeren.

Lift vervangen

Is uw lift aan vervanging toe? Of is de situatie veranderd? Dan komen wij kijken wat de situatie is. Samen kijken wij naar wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard zorgen wij voor de afvoer van de oude installatie. U kunt voorbeelden zien onder het kopje Referenties.

Onderhoudsdienst

Volgens de wettelijke bepalingen vanuit de Machinerichtlijn is het verplicht om te zorgen dat de lift minimaal 1 maal per jaar wordt onderhouden en getest. Omdat de installatie onder de Machinerichtlijn vallen, is een liftkeuring niet verplicht. Echter adviseren wij om binnenliften eenmaal per jaar en buitenliften twee keer per jaar te laten onderhouden voor het behoud van de installatie. Onze onderhoudsdienst zorgt ervoor dat het benodigde onderhoud op tijd en vakkundig wordt uitgevoerd. Euroliften houdt bij wanneer uw lift aan onderhoud toe is en zorgt ervoor dat de lift goed en veilig blijft voor gebruik.

Servicedienst

Helaas kan het voorkomen dat er een storing ontstaat. Dit kan gebeuren door verkeerd gebruik, ouderdom of slijtage of door vernieling. Op werkdagen zijn wij op het kantoor bereikbaar van 7.30 t/m 17.00 uur, maar ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar op het speciale storingsnummer. Als u een onderhoudscontract heeft, dan krijgt u voorrang bij storing en zorgen wij er voor dat de storing binnen 24 uur is verholpen. Bij urgente problemen komen wij zo snel mogelijk naar u toe. De tijd kan afhankelijk zijn van de aanrijtijd. Tevens zijn de kosten voor het aanrijden minder als u een onderhoudscontract heeft.