Project uitgelicht: Goederen plateaulift op maat

Vaak is een 'standaard' plateautraplift niet toepasbaar omdat de trapbreedte niet voldoende is. Euroliften heeft een eigen bouwsysteem van plateautrapliften waardoor een kleine inbouwmaat gerealiseerd wordt. Doordat het aandrijfmechanisme separaat wordt geplaatst van de liftwagen en mede door de smalle rail- en liftwagenconstructie is de inbouwmaat klein.

Euroliften heeft onlangs een plateautraplift geleverd in een bedrijfspand met een zeer beperkte ruimte voor de traplift. Niet alleen de trapbreedte maar ook de ruimte beneden voor de trap was hier beperkt.

Aangezien het hier een goederenlift betrof voor enkel kleine goederen, is door Euroliften het liftplateau speciaal op maat gemaakt. Hierdoor is het voor de gebruikers mogelijk om de goederen met de lift te verplaatsen en is er ook voldoende ruimte rondom de lift beschikbaar voor de gebruiker zelf.

Ook dit project is door Euroliften uitgevoerd met een goed resultaat. Collega bedrijven hadden hiervoor niet de mogelijkheden dit maatwerk te leveren. Euroliften, de fabrikant in maatwerk voor trapliften.

Goederenlift
Goederenlift
Goederenlift
Goederenlift
Goederenlift
Goederenlift
Goederenlift