Service en onderhoud van trapliften en hefplateaus.

Al onze producten worden met de grootste zorg geproduceerd en gemonteerd. Wij voelen ons ook na de montage en oplevering blijvend verantwoordelijk voor een optimale en langdurige werking, juist daarom beschikt Euroliften over een eigen hoogwaardige service- en onderhoudorganisatie. Want ondanks alle zorg en aandacht die aan onze producten wordt besteed, kan er wel eens een reparatie noodzakelijk zijn, naast het periodieke onderhoud aan de installatie.

Mede omdat wij de ontwikkelingen en productie in eigen hand hebben, krijgen onze servicemonteurs de meest ideale en adequate opleidingen uit de eerste hand en kunnen hierdoor de ontstane situatie snel en vakkundig oplossen.

Na plaatsing van een Euroliften installatie, ontvangt u binnen 2 maanden automatisch een aanbieding voor een service- en onderhoudcontract. De onderhoudsintervallen zijn afhankelijk van de mate waarin het product gebruikt wordt. Het plannen van afspraken voor periodiek onderhoud wordt in nauw overleg met u gedaan, op het tijdstip dat het u uitkomt.

 

Servicewagen
Produktie
Service